Hakkımızda

Hastanemizde hizmet verdiğimiz ilk günden beri sağlığa yaklaşımımız; hasta ile direkt bağlantısı olan, teknolojide uzmanlaşarak akademik platformlarda kabul görmüş teşhis ve tedavi yöntemlerini kullanmaktayız. Bu çerçevede uluslararası tecrübeye sahip değerli uzman ve cerrahi ekibimiz ile tıp alanındaki tüm gelişmeleri ve yenilikleri takip etmekte ve uygulamaktayız.

Sağlık hizmetini bir ekip işi olarak kabul eden hastanemiz, teknolojik donanımının yanı sıra insana da yatırım yaparak uzman bir tıbbi ve idari kadro yaratmış bulunmaktayız. Misafir ettiğimiz tüm hastalarımızın bakımı, tedavisi ve otelcilik hizmetleri, sürekli hizmet içi eğitimler ile mesleki gelişimleri sağlanan çalışanlarımız tarafından “Koşulsuz Hasta Memnuniyeti” ilkesiyle yapmaktayız.
slider-h1-1--470x620 kopya
Sağlıklı Bir Nefes…
post-13

Tıbbi Birimler

1995 yılında İkitelli’de başlayan hizmetlerimiz kesintisiz ve her geçen gün gelişerek devam ediyor.
post-14

İletişim & Ulaşım

Herhangi bir sorunuz için güler yüzlü resepsiyon personelimizle iletişime geçebilirsiniz