Nasıl Muayene Olurum?

Poliklinik Hizmetlerimiz
  • » Poliklinik kayıt birimlerimiz saat 08:00’de açılır.
  • » Poliklinik hekim muayenelerimiz saat 09:00’da başlar 18:00’da biter.
  • » Laboratuar hizmetlerimiz 24 saat aralıksız devam eder.
  • » Radyolojik tetkikler 24 saat devam eder. (Düz grafiler)
  • » Hastanemize gelirken, nüfus cüzdanı, iş kazası geçirdiyseniz veya yatış yapılacaksa vizite kağıdı mutlaka yanınızda olacak.
  • » Ayrıca daha önce yapılmış olan tetkiklerinizi, kullandığınız ilaçlara ait bilgileri getirmeniz teşhis ve tedavinize yardımcı olacaktır.
  • » Tetkiklerin çoğu aç iken yapıldığı için hastaneye hiçbir şey yemeden ve içmeden gelmeniz size zaman kazandıracaktır.
  • » Muayeneye gelirken kolay giyip çıkarabileceğiniz kıyafetler tercih etmeniz ve kış aylarında koruyucu giysilerinizi (palto mont vs.) muayeneye girmeden çıkarmanız size ayrılan süreyi artıracaktır.

Kayıt İşlemi

• » Muayene veya ileri tetkik için Poliklinik Hasta Kayıt birimine başvurunuz.
  • » İlk kayıtta kayıt işleminiz yapıldıktan ve kayıt bilgilerinin doğruluğu kontrol edildikten sonra bağlı bulunduğunuz kurumun Bilgi İşlem Merkezine internet aracılığı ile bağlanılarak provizyon sorgulaması yapılmaktadır. Buradan gelecek cevaba göre işleminiz yürütülecektir.
  • » Muayene isteğiniz kabul edilirse, muayene olmak istediğiniz polikliniği ve hekiminizi seçerek sevkinizi yaptırabilirsiniz. Muayene olacağınız yeri bilmiyor veya takıldığınız her durumda Halkla İlişkiler birimi size yardımcı olacaktır.
  • » Sevk işleminiz bittikten sonra size üzerinde; adınız soyadınız, gideceğiniz polikliniğin ve poliklinikte kaçıncı sırada muayene olacağınızı gösteren küçük bir yazılı kağıt (barkod) verilecektir.
  • » Barkodunuzu aldıktan sonra ilgili poliklinik önünde bekleyiniz. Sıramatikte numaranız göründüğünde muayene odasına giriniz.